Tømrer med gode forbindelser

Nogle gange må man bare erkende, at det går for stærkt med at planlægge. Det skete eksempelvis for mig, da jeg skulle have skiftet døre og vinduer i hele huset sidste sommer. Her kom jeg til at bestille alt glas og alle døre, men jeg fik i farten ikke bestilt lister med mere, som selvfølgelig hører til, når man nu vil have huset til at se pænt ud igen.

Det var lidt en katastrofe, for det gik faktisk først rigtig op for mig, da tømmeren allerede var dukket op. Så han stod der med sit mandskab, men kunne ikke komme i gang, fordi materialet ikke var tilstrækkeligt. Det var selvfølgelig enormt dumt og pinligt, og jeg var næsten klar til at opgive, men heldigvis fik jeg lige en beroligende hånd på skuldrende, og fik at vide, at jeg ikke skulle bekymre mig, for min håndværker kendte én, han kunne ringe til. Det viste sig derfor hurtigt at blive en fordel, at vi havde valgt en tømrer i Odense, som kendte det omkringliggende håndværkermiljø. For på den måde fik vores tømrer hurtigt fat i materialer, så de kunne starte op på opgaven.

Det var simpelthen så rart at blive mødt af sådan et type menneske, for ret beset kunne de jo bare have sagt, at det var min egen skyld, når jeg havde sagt der ville være materialer til at starte op på. I bund og grund kunne de bare have sagt, at det var ærgerligt, men at de stadig skulle have alle deres penge. Så gudskelov for ærlige håndværkere med forbindelserne i orden.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar