Snorken gør mig sindssyg!

SnorkenJeg er en af dem, som altid har været lidt kraftigt bygget. Særligt i ungdomsårene begyndte jeg at tage på i vægt, og nu hvor jeg er blevet en voksen mand, er det ikke ligefrem sådan, at min vægt er gået nedad. I takt med min vægt er steget, er min snorken også blevet højere og mere udbredt. Det er blevet så slemt nu, at jeg er pinlig over at sove sammen med andre, fordi jeg ved, at de har rigtig svært ved at sove på grund af min højlydte snorken.

Heldigvis fandt jeg for nylig en løsning på problemet, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele. Et simpelt mundstykke fra Stopsnorken.nu har nemlig stort set stoppet min snorken! Det er i hvert fald, hvad jeg hører fra venner og familie, og det gør mig bare så glad. Ikke mindst fordi, at jeg nu også har fået mere selvtillid og mod på at finde en kæreste, fordi jeg ikke længere er bekymret for, at hun løber skrigende bort efter en nat i selskab med mig.

Hvis du er en af dem, som har afprøvet alverdens teknikker og produkter for at stoppe din snorken, tænker du nok: Hvorfor skulle lige præcis dette stop snorken produkt virke, når alle de andre ikke har haft den store effekt? Tro mig, det tænkte jeg også. Jeg lavede derfor en hurtig Google søgning på produktet, inden jeg besluttede mig for selv at afprøve det. Til min store overraskelse er nettet fyldt med anbefalinger af mundstykket – både fra læger, søvnorganisationer og ikke mindst patienter og forbrugere selv. Flere kalder det et endda et vidundermiddel, men det mener jeg nu måske er en smule overdrevet. Men det virker, og det er helt sikkert et køb værdigt, især når prisen blot er halvanden hundrede kroner – inkl. fragt!

En anden ting, der for mig er vigtigt, er miljøvenlighed og det materiale produktet er lavet af. Jeg undersøgte derfor stop snorken mundstykket fra hjemmesiden, inden jeg købte det. Det er lavet af højkvalitetsmateriale, der er godkendt af FDA (den amerikanske Fødevare- og Lægemiddelforvaltning) og så er det tilmed frit fra skadeligt BPA og latex. Det betyder, at det er blødere (ikke noget værre end at have et ubehageligt stykke plastik i munden hele natten) og dermed næsten behageligt at bruge. Der skal meget til, før jeg anbefaler et produkt, men jeg må indrømme, at dette mundstyk helt sikkert er et køb værdigt for dig, der selv snorker eller din partner.

Desuden så jeg lige, at StopSnorken.nu har en 45 dages garanti på mundstykket. De skriver nemlig på deres side, at du kan få alle dine penge tilbage efter 45 dage, hvis du ikke er tilfreds med effekten, og det må man da sige er noget af en garanti.

Inden du beslutter dig at kaste dig ud i en mandeloperation eller lignende, vil jeg anbefale dig at læse mere om produktet og prøve det af, for det skader jo ikke. Det er uden tvivl rarere end at skulle spise is og yoghurt flere dage, fordi du lige har været gennem en omfattende operation, som måske ikke engang virker efter hensigten.

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar