Kornfrit – fordi jeg vil min hund det bedste!

Kornfrit – fordi jeg vil min hund det bedste!

Jeg er selv atlet. Eller ikke på topniveau, men stadig på meget højt amatørplan. Derfor ved jeg, at ens krop skal have de rigtige byggesten, hvis den skal fungerer hundrede procent.

Jeg tilrettelægger derfor min kost, så jeg får de rette mikro og makro næringsstoffer med kosten, og kan supplere med vitaminer og mineraler i pilleform. I det hele taget er jeg opmærksom på, at menneskets (især det trænende) fysiologi, skal have den rette energi og næring for at være på toppen. Det er jo egentlig ganske god logik, som jeg er sikker på, folk derude kan følge helt.

Derfor er jeg også nødt til at spørge: hvordan pokker hænger det sammen med den føde, som mange mennesker giver deres hund?! En føde, der indeholder alt fra trærester til blendede spildprodukter, skulle man næsten tro. Jeg mener, folk ved jo nok, hvad de skal spise, men er der ikke nogen, der tænker så langt, som til at deres hund har en fysiologisk opbygning, der skal tages hensyn til. Helt ærligt, så er hunde jo altså kødædere og har et tårnhøjt behov for proteiner. Ikke så mange dikkedarer, barer sunde, gode proteiner som primær ernæring til hunden, så de har overskud til at være på og lege i løbet af dagen, og så deres krop er sund takket være kornfrit hundefoder.

Hvis I ikke tager mit ord for gode varer, så tag blog at google det. I vil blive flove (altså jer, der køber billigt hundemad), når I ser resultaterne.

Nå, nu vil jeg ikke pege yderligere fingre. Men tænk over det. Du vil vel have, din hund har det godt?

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar