Klar til sommeren? Bliv det med et billigt Kviklån

Sommeren er nær og der skal nye havemøbler, planter, græsslåmaskine og meget mere til. Det er dyrt men også en nødvendig hed. Gør brug af et af de mange Kviklån der findes, til at få sommeren skudt i gang med stil.

Med lidt ekstra på bankkontoen, kan sommeren blive en helt uforglemmelig ting og måske endda godtgøre for den dyre rejse man ikke har råd til. Forkæl dig selv med en ny, stor grill på terassen, nogle lækre havemøbler og en stor flot parasol. Med et kviklån har du nemt råd til at imponerer venner og bekendte og byde dem indenfor på noget koldt at drikke i skyggen fra din nye parasol.

Et kviklån er en nem og hurtig måde, at finde lidt ekstra likviditet til at forkæle sig selv for. Vi har undersøgt mange af dem der tilbyder kviklån og må erkende, på trods af megen diskution, at det faktisk ikke er dyrt at tage et kviklån mere. Der var en gang, som man siger og den gang tilbage omkring 2005 hvor jeg var ung og ofte havde brug for ekstra penge, var kviklån altså bare ikke nogen udvej. For et kviklån den gang var dyrt, meget dyrt. Der var skræk historier med renter helt op imod 1000%!

Sådan er det altså bare ikke mere. Tiderne ændre sig og idag kan vi se via vores research at et kviklån op til 500.000,- kan foretages til intet mindre end 3% i rente. Det er næsten en bedre aftale end min egen bank kan give mig. Vi troede det kún kunne være én ud af mange og søgte derfor videre. Her faldt vi over nogle sider med sammenligning af kviklån og må erkende, at vi faktisk slet ikke kunne finde nogen kviklån til de store høje og farlige renter vi ellers har hørt om.

Så der er ikke noget der skal holde dig tilbage mere. Hvis du er ung og har brug for at fokusere noget mere på dine studier end på dit fritidsarbejde, så har du altså alle muligheder for at tage et rigtig fornuftigt kviklån nu.

Tags: , , , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar