Jeg føler mig igen sikker

Det havde egentlig været en rigtig god uge. Jeg var lige flyttet til København, nærmere bestemt Amager, og straks gik introduktionsugen til det nye studie i gang. Der var en masse nye og spændende mennesker, danskere som udlændinge. Alt spillede bare, og jeg elskede virkelig at være flyttet til hovedstaden – alt her er bare større og bedre, hvis man godt kan lide, at der er gang i den! Min positive opfattelse af København blev dog ødelagt en smule en af de aftener, hvor jeg kom hjem fra byen med de nye venner. Min hoveddør stod åben, og jeg frygtede straks det værste. Der havde været tyve på besøg, som havde taget alt med værdi – stole, elektronik og sågar et par af mine skjorter af dyrere mærker. Heldigvis havde de ladet skoledokumenter, pas og lignende være, men stadigvæk – det er godt nok træls! Jeg har heldigvis en god forsikring, som dækkede det hele. Jeg kunne dog mærke, at jeg ikke rigtig følte mig tryg længere – i hvert fald ikke før, at jeg ringede til min lokale elektriker Amager. Han kunne nemlig sætte et smart alarmanlæg op, som var en 100% garanti for, at eventuelle tyve straks ville flugte med lyden af alarmen. Med en super smart døradgangskontrol er jeg derfor nu sikker på, at der kun kommer folk ind i lejligheden, som jeg har givet adgang. Faktisk stoler jeg så meget på den fantastiske installering, at jeg har annulleret min indboforsikring – der er ingen risiko for, at noget fra lejligheden nogensinde vil blive stjålet igen!

Comments are closed.