En kronisk sygdom skriger på hjælp

Jeg har siden teenageårene døjet med slem hovedpine efter, at jeg fik hjernerystelse i en ishockey-kamp. Til at starte med kunne jeg godt spille med det, men angsten for at slå hovedet igen vandt over mig, og jeg blev nødt til at stoppe. Med årene blev hovedpinen da heller ikke bedre – den blev blot slemmere og kom oftere og oftere. Min mor sendte mig blandt andet til akupunktur, for det kunne jo være, at det lige var løsningen. Det var det dog ikke, og heller ikke de hundrede andre steder, hvor hun sendte mig hen, havde løsningen. Som årene gik lærte jeg dog at leve med det, og heldigvis prægede det ikke min uddannelse så slemt, at jeg ikke kunne fuldende den. Pludselig, for to måneder siden, blev hovedpinen dog forstærket, og i sidste ende måtte jeg sygemelde mig. Jeg fik erklæret den kroniske sygdom migræne, og det endte faktisk med, at jeg bare brugte dagene på sofaen. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om arbejdet, og måtte konkludere, at jeg ikke var i stand til at varetage et job. Jeg er dog nu tilbage, og det kan jeg helt klart tilskrive Reada, som har hjulpet mig igennem mit forløb med kronisk sygdom ved at tilbyde mig psykologisk hjælp. Den kære ejer har især været med til at få mig til igen at se positiv på livet på trods af det store handicap, som jeg lider af. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg endnu ikke er på det gamle niveau, men jeg er bevidst om, at de fortsatte konsultationer hos Reada blot vil gøre min hverdag lettere og lettere.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar